Jadłospis 13-17 stycznia
Data |
Obiad |
13.01.2025 Poniedziałek |
Zupa jarzynowa z ziemniakami. Chleb mieszany. (A1,A7,A9) - 270 g Spaghetti bolognese. ( A1,A7) - 350 g Banan. - 250 g Kompot wieloowocowy / Woda mineralna - 200 ml |
14.01.2025 Wtorek |
Żur śląski. Chleb mieszany. (A1,A3.A7,A9) - 270 g Pierogi z mięsem. ( A1,A7) - 350 g Sałatka obiadowa.( A10) - 50 g Herbata z miodem i cytryną / Woda mineralna - 200 ml |
15.01.2025 Środa |
Rosół z makaronem. (A1,A9) - 250 g Nuggetsy z kurczaka. ( A1,A3,A7) - 100 g Ziemniaki (A7) - 150 g Surówka z marchewki i jabłka. - 70 g Kompot wieloowocowy / Woda mineralna - 200 ml |
16.01.2025 Czwartek |
Zupa koperkowa z ziemniakami. Chleb mieszany. (A1,A7,A9) - 270 g Gulasz wieprzowy z kaszą bulgur i ogórkiem kiszonym. (A1,A7) - 350 g Herbata z miodem i cytryną / Woda mineralna - 200 ml |
17.01.2025 Piątek |
Zupa pomidorowa z ryżem. ( A1,A7,A9) - 250 g Jajko w sosie chrzanowym. ( A1,A3,A7) - 100 g Ziemniaki. (A7) - 150 g Marchewka gotowana na gęsto. (A1,A7) - 70 g Kompot wieloowocowy/Woda mineralna - 200 ml |
Powered by aSc EduPage